VERRA: Probiotika pro těhotné ženy, 60 kapslí

Probiotika obsahující prospěšné laktobacily, které se nachází ve střevní mikroflóře a pozitivně tak ovlivňují nejen trávení, ale celkově i imunitní systém.

590 Kč
Skladem 3 ks
  • Chcete své tělo obohatit o prospěšné probiotika, které pozitivně ovlivní imunitní systém Váš i miminka? Trpíte těhotenskými nevolnostmi? Je tu pro Vás prémiový doplněk stravy ”PROBIOTIKA pro těhotné”. Účinek obsažených laktobacilů patří do skupiny probiotik, které jsou tělu velmi prospěšné. Jedná se o živé organismy , které se nachází ve střevní mikroflóře a pozitivně tak ovlivňují nejen trávení, ale celkově i imunitní systém maminky i miminka.

    • žádná aditiva, jedná se tzv. “Clean label”.
    • testováno Státním zdravotním ústavem České republiky (SZÚ)
    • uleví od těhotenských nevolností, pomohou se zažívacími potížemi a pálením žáhy
    • můžete užívat pokud i máte laktózovou intoleranci
    • Těhotné ženy
      Doporučujeme užívat po celou dobu těhotenství, zejména v prvním trimestru, kdy se mnoho žen potýká s trávícími obtížemi a nevolností.

     

    2 kapsle 2x denně nejméně po dobu 2 měsíců. Užívejte v rozestupu 2 hodin od ostatních léků a doplňků stravy. Zapijte dostatečným množstvím vody. Lze opakovat pro optimální výsledky. Pro snazší dávkování lze kapsli rozdělit a smíchat její obsah s vodou.

    Složení:

    Lactobacillus delbrueckii subsp. lactis (z fermentované sóji), obal kapsle (hydroxypropylmethylcelulóza), přírodní peprnomátové aroma.

    Uchovávejte mimo dosah dětí. Přípravek není určen jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Skladujte v suchu. Chraňte před vlhkem a přímým slunečním zářením. Vhodné pro vegany. Není určeno pro ženy s alergií na sóju. Míra snižování těhotenské nevolnosti je u každého individuální. Nedoporučujeme užívat během kojení.

  • Přidat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

    Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.